Business & Café

8 igazán hatásos öltözködési tanács egyenesen James Bond ruhatervezőjétől

11 dec 2016

James Bond, egy rejtélyes brit kém, de leginkább egy évtizedek óta élő fogalom. Ha kimondjuk nevét, az első ami eszünkbe jut róla: a megtestesült stílus. Hogyan érhetjük el, hogy mi is ilyen képet alakítsunk ki magunkról?

cache_2427377867.jpg

1. Inkább kék, mintsem fekete szett

Válassz inkább midnight blue (a sötétkék egyik árnyalata) öltönyt, hogy tutira ne tévesszenek össze a pincérrel. A feketét tartogasd inkább temetésre.

2. Sose spórolj a cipőn!

Egy pár cipő mindent elmond a férfiakról - és ezt még a nők is meg tudják erősíteni. Számtalan klasszikus formavilág áll rendelkezésedre, erről egy következő pontban.

3. A kevesebb több - színeknél is

Kerüld a tarka színorgiákat, hagyatkozz a bevált árnyalatokra. Amivel nem hibázhatsz: ha ugyanolyan színű a nyakkendőd, mint az öltönyöd.

4. Időtálló választások

A 007 stílusa az idő felett áll, külsője sosem megy ki a divatból. Ha megnézzük, 10, 20, 30 év múlva is irigylésre méltóan elegáns minden megjelenése. Kerüld az aktuálisan felkapott divatmániákat!

5. A fitt külsőn minden ruha jobban áll

Mr. Bond sokat adott külsejére, és aktívan figyelt teste állapotára is. Ezt a tulajdonságot érdemes lenne nekünk is magunkévá tenni.

6. Klasszikus brit cipők

untitled-3-01-2.jpg

Kémünk nem szárnyalt a lábbeli választások során, a hagyományos brit elegancia alapdarabjait választotta minden esetben. Oxford? Derby? Loafer? Kitűnő választások!

7. A világutazó milliomos

A 007-es megjelenése olyan érzelmi egyveleget idéz meg, hogy egyszerre tűnik gondtalan milliomosnak, és világkalandornak. A kifinomult stílus, sportos testalkat, igényes kiegészítők mind erre utalnak.

8. Szabadidős ruhadarabok?

daniel-craig-white-shirt-blue-jeans-on-beach-wallpaper20.jpg

Olykor eljön a pillanat, amikor tényleg mellőzni kell az öltönyt, de ez nem jelenti azt, hogy ízléstelennek is kell lenni. Egy szuperkém ilyenkor is magával ragadó. Hogyan teszi? Egyszerű darabokat választ, V-nyakú, fehér, testhezálló pólót, vagy egy fehér inget.

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

Gondolatébresztő: Mr. Porter

süti beállítások módosítása