Business & Café

Hogyan keress 300.000 forintot egy óra alatt?

07 feb 2017

Ezer euró, a minimálbér majdnem háromszorosa, szép summa. Ennél is szebbé varázsolja a tény, hogy egy óra alatt megszerezhető. Titok? Lássuk! rqxfzvh.jpg

1. Melléktermékek

A mai tanmese alapvetően a melléktermékekről szól. Miért ne kereshetne pénzt az ember azzal is, ami az előállítás során mellékesen előállítódik? Óriási, dollármilliárdos üzletek ezek, csak meg kell látni a lehetőséget. A faiparban nem csak a szálfát, deszkát értékesítik, hanem bizony elsózzák a forgácsot, fűrészport is.

Az IT cégek a programok fejlesztése közben készült feljegyzésekből oktatási anyagokat gyártanak, és persze értékesítenek busás haszonnal. Henry Ford már több, mint 100 évvel ezelőtt érezte a csíziót, a T-modell fa alkatrészeinek előállítása során keletkező szén értékesítésére külön vállalatot alapított.

A melléktermék kinccsé válik a megfelelő kezekben!

2. Nem csak reklám

Nem csak termékek, hanem egy szolgáltatás fejlesztése közben is létrejöhetnek melléktermékek. A Business and Café nem csak reklámfelületekből áll, mint azt sokan gondolnák. Nem kizárólag PR cikkek és bannerek rendszeréből épülhet fel egy blog. Amellett, hogy a mi valódi értékünk a márkánk, szert tettünk egy igencsak értékes melléktermékre is.

3. Tudsz valamit? Add el!

A melléktermékünk pedig nem más, mint az a tudás amit két év munkájával szereztünk. A sikeres blogok megalkotásának, elindításának, és működtetésének képessége. Arra jöttünk rá a közelmúltban, hogy miért ne értékesíthetnénk ezt a tudásunkat?

Számos olyan megkeresést kapunk, amikor is az ügyfelünknek egy saját médiafelületre lenne szüksége, ahol egyrészt közölheti a saját eredményeit, másrészt felhívhatja magára a figyelmet, javíthatja a cége PR-ját. Mi pedig tudjuk a módját és szívesen segítünk is. Így kerestünk 300.000 forintot egy óra alatt a melléktermékünkkel!

A cikket, illetve a melléktermékek hasznosításának ötletét Jason Fried és David Heinemeier Hansson - Rework profit újratöltve című könyve adta, amit az Uzletikonyv.hu Webáruháztól kaptunk.

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása