Business & Café

9 könnyen elsajátítható tulajdonság, ami boldoggá tesz!

13 feb 2017

Az ember űzi a céljait, éli a mindennapjait, tervez, szervez és csak egy dolgot felejt el, boldognak lenni. Hogyan találhatjuk meg elveszettnek hitt boldogságunkat?

1081054e-94bb-476f-84f4-78b166ba6be4.jpg

A Business & Café missziója, hogy felfedjük a siker és a gazdagság titkait. A meglepő tapasztalatunk viszont az volt, hogy rengeteg sikeres és gazdag ember él az országban, akik mintha elfelejtették volna, hogy elérték amit akartak, itt az ideje boldognak lenni! Biztos elfeledkeztek erről a 9 dologról!

1. Egészséges önzés. Nem számít, mások mit gondolnak rólad. Elvégre nem ez fog meghatározni téged. Legyél őszinte, legyél önmagad, és meglásd máris boldog leszel.

2. Nagylelkűség. A tudásod fordítsd jóra, ha segíthetsz vele valakinek, és ráadásul neked sem lesz rosszabb tőle – miért is ne adhatnád át amit tudsz?

3. Bátorság. Bizony, ahhoz hogy eljuss a boldogságodig nagy bátorságra lesz szükséged. Bátorságra, hogy döntéseket tudj meghozni, akadályokat tudj leküzdeni, áldozatokat tudj hozni.

4. Emlékezés. Minden nap emlékeztetned kell magad arra, hogy mit akarsz elérni, és mit tettél meg érte, hol tartasz most az úton. Erőt fog adni.

5. Hála. Légy hálás azoknak, akik erőfeszítéseket tesznek érted, légy hálás azért amit eddig elértél. Segíteni fog abban, hogy megtanuld becsülni saját magadat is.

6. Hit. Nem feltétlen vallásos hitről van szó, sokkal inkább az önmagadba vetett hited erősségéről. „Az emberek pontosan olyan mértékben boldogok, amilyen mértékben elhatározzák, hogy boldogok lesznek.” – Napoleon Hill (válogatás cikk)

7. Önismeret. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, teljesen felesleges. Ennek a sztorinak te vagy a főszereplője, viselkedj is úgy!

8. Vissza a jelenbe. Rengeteg ember életét teszi boldogtalanná, hogy vagy a múltbéli hibáikon keseregnek, vagy a jövő miatt aggódnak. Tanuld meg becsülni a pillanatot!

9. Engedd el. Hasonló az előzőhöz, de nem ugyanaz. A problémáid kezelésénél mindig tisztázd magaddal, tudok rajta változtatni? Tudom befolyásolni? Hatással lehetek rá? Ha nem akkor engedd el, és boldogabb leszel!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

 

 

süti beállítások módosítása