Business & Café

Diploma holnapra? Csak ugorj fel a honlapra!

24 ápr 2017

Hogy nézne ki a diplomadolgozat köttetés egy tökéletes világban? Órákon belül kész van, akár telefonról is megrendelhető, és csak annyi a feladat, hogy be kell ugrani érte? A legjobb hír, hogy ez a szolgáltatás már létezik!
_mg_2123.jpg

1. Megírni hosszú idő, kinyomtatni csak egy pillanat

Manapság már online felületeken is lehet rendelni nyomtatást, vagy komplett szakdolgozat-kötést nyomtatással és persze borítóval együtt.

A nyomtatásszámláló segítségével pofon egyszerű dolgod van, hiszen kiszámolja neked a konkrét összeget, amit természetesen már online is kifizethetsz, így mire átugrasz a legközelebbi üzletbe, már készen át is veheted a frissen kötött diplomádat.

2. Rendeld meg órán, vidd el szünetben!

Messze még a diploma, de közel a beadandó határideje? Nem csak a szakdolgozatodat kérheted online, de bármilyen dokumentum kinyomtatását is kérheted a neten keresztül. Nincs semmi dolgod, mint előző órán megrendelni a nyomtatást, a szünetben csak beugrani az elkészült beadandóért, és az órán bezsebelni a lehető legjobb érdemjegyet.
_mg_2129.jpg
*Tuti tipp: vagyonokat spórolhatsz meg, ha a borítót előre megrendeled. A diplomadolgozatok címe általában már nem változik a végső nagy hajrában, viszont az aranyozott borító mindig a mutatvány legdrágább eleme, és ennek az elkészítése tart a legtovább.

Tehát a rutinos versenyzők receptje: ahogy a végéhez közelít a diploma projekt megrendeled a borítót (amivel együtt kifizeted a kötés díját is). Ha elkészült a szöveg, megrendeled még aznapra a nyomtatást, és kész is a nem drága, de gyorsan elvihető nagy mű! 

3. Könnyedén, akár két kattintással

Ha utálod, hogy minden egyes kis nyomtatásért be kell menni, várni kell a nyomtatóra, ki kell keresni a fájlokat, akkor a digitális gyors nyomdát imádni fogod.
Ha most regisztrálsz és feltöltöd a hűségkártyádat, akkor pedig két kattintással ki is tudod fizetni a rendelésed otthon a karosszékből, de akár a metrón ülve a telefonodról is!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása