Business & Café

Biznisztippek kánikula idejére: mekkora üzlet a luxusjégkocka?

02 aug 2017

Gyors válasz a kérdésre: óriási. És, hogy még csak nem is hallottál luxusjégkockáról? Pedig nagyon is létezik. A Gläce Luxury Ice vállalat jégkockái a legjobbak a világon, és a legdrágábbak is. Na de vajon, mi a csoda kerül 8 dollárba jégkockánként?

3969289_orig.jpg

A Gläce Luxury Ice Company-t 2007-ben alapította Robert Sequeira , aki nagyjából úgy jutott el az ötletéig, hogy valamilyen átlagon felüli minőségű terméket szeretett volna drágán értékesíteni. Az ötletet hamar meg is valósította, a 8 dolláros jégkockák ott csilingelnek a Playboy bulijaira, és az L.A. Fashion Weekre meghívott híresek és szépek koktélos poharaiban. 

Na de mégis mitől olyan különlegesek ezek a jégkockák?

5189407_orig.jpg

Egyrészt, Sequeira előtt nem létezett prémium jégkocka piac, tehát önmagában már az, hogy a társadalom bizonyos rétegei, még a jégkockájukban is hangsúlyozhatják különlegességüket garantálta a sikert.

Másrészt szakértők szerint is valóban kiváló minőségű a termék. A vízből még fagyasztása előtt eltávolítanak minden ásványi anyagot és szennyeződést, hogy az italunk fogyasztása közben a lehető legkisebb nyomot se hagyják, mind látvány, mind íz tekintetében.

Formától függően, egy jégkocka 20-40 perc alatt olvad el, és mivel tökéletesen formált, ízében és színében sem befolyásolja amit iszunk, éppen ezért lehet a világ legdrágább italainak tökéletes lehűtője.

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

(Képek: Glaceice)

süti beállítások módosítása