Business & Café

Mi a PlayIT Show sikereinek titka?

22 nov 2017

November 18-án és 19-én rendezték meg a PlayIT Show-t, ami ismételten hatalmas sikert aratott! Évről-évre egy többen látogatnaki a show-ra, de miben rejlik ennek a rendezvénynek a sikere? Mutatjuk a tutit!playit_show_2017_screenshot_20170511195241_1_original_760x425_cover.jpg

Videósok

Ebben nyilvánvalóan semmi meglepő sincsen, hiszen ezen a PlayIT Show-n rendszeresen jelen van a hazai YouTube világ egy része a kicsik és nagyok legnagyobb örömére. Más oldalról nézve mondhatjuk úgy is, hogy rengetegen azért látogatják minden évben ezt a rendezvényt, mert valamely szeretett videósukkal szeretnének találkozni. És, nem feltétlen egy közös fotó, vagy egy autogram okozza a legnagyobb örömet hanem sokkal  inkább az, ha az ember láthatja kedvenceit játék, vagy valamilyen kihívás közben, így testközelből tapasztalhatja meg azt az érzést, amit nap, mint nap videónézés közben szokott átélni.

Legújabb játékok és technológiák

Mint, minden évben úgy idén is lehetőség nyílt a legújabb gamer parifériák tesztelésére, mindezt ráadásul úgy, hogy közben a legújabb játékokat is ki lehetett próbálni. Ráadásul idén öt olyan játékot is kipróbálhattunk, amik csak jövőre jelennek meg.

A gamerek és a legújabb technológia szerelmeseinek szinte még kevés is volt ez a két nap, hiszen egy év alatt rengeteg új játék és fejlesztés jelent meg a piacon.

Mozgás

A Mozdulj Gamer Mozgalom célja, hogy az egészséges életmódra ösztönözze a játékosokat, ami számunkra is egy nagyon szimpatikus dolog. Évről-évre egyre több olyan helyszín található, ahol a játékok szerelmeseit egy kis testmozgásra invitálják, ezzel is felhívva a figyelmet, hogy bár maga a játék és az e-sport remek szórakozások, ezek mellett azért nagyon fontos a rendszeres testmozgás is.

Tulajdonképpen a recept egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége is. Kínálj tálcán egy, a mindennapokban könnyedén aligha megszerezhető programot (videósokkal való találkozás lehetősége), majd hozz mellé olyanokat, amik a célközönség igényeit maximálisan kielégítik, és már meg is vagy. Hát nem zseniális? Szerintünk hibátlan!

Cover

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása