Business & Café

Hogyan spórolhatsz 10400 munkaórát évente a saját cégednek?

01 dec 2017

A mai vállalkozások életében a pénz és az idő két véges fogyóeszköz. Ebből kifolyólag egyáltalán nem mindegy, hogyan gazdálkodunk velük! De hogyan lehet megsokszorozni a hatékonyságot, úgy, hogy közben pénzt takarítunk meg vállalkozásunknak?bigstock-time-is-money-23908171.jpg

(A cikk megjelenését az xFLOWer forgalmazója, a Click On Hungary Kft. támogatta)

Ezek a megszerezhető előnyök a folyamatszemléletű, azaz workflowban való gondolkodásra vezethetők vissza. A workflow egy munkafolyamat optimalizáló informatikai megoldás aminek segítségével egy vállalat, vagy cég üzleti folyamatai egy az egyben lemodellezhetőek. Ezt azt jelenti, hogy minden vállalati tevékenységet – azaz folyamatot - onnantól kezdve, hogy a titkárnő az íróasztal mögött ül odáig, hogy telefonon keresztül panaszt tesznek az ügyfelek azon át, hogy mi a panasznak az oka, és ezt melyik ügyintéző tudja tökéletesen megoldani és milyen lépésekre van szükség ahhoz, hogy az ügyfél ismét elégedett legyen, a rendszerben kezelünk. És ez hogy néz ki a gyakorlatban? Hát így!workflow_final.png

A workflow rendszer

  • modellez
  • optimalizál és
  • automatizál.

Minden cég életében a legbizonytalanabb az emberi tényező, éppen amiatt, mert a túl sok megoldási lehetőség közül valószínűleg nem a legjobbat választja. A workflow rendszer fix játékszabályokat biztosít, a munkatársaknak nem kell gondolkodniuk, ha az adott szituációban válaszlehetőség elé kerülnek.

Roppant egyszerű a képlet: ha a válasz "Igen" akkor az "A" folyamatot hajtják végre, ha a válasz "Nem" akkor pedig a "B" folyamatot végzik el.

Nincs bizonytalanság, nincsenek kérdések, nem lehet hibázni és egyértelműen látszik, hogy valaki végrehajtotta-e a feladatát, vagy nem.

Azonban a workflow-ban való gondolkodás és a gondolatok megvalósítása nem megy magától, szükség van egy olyan rendszerre, ami segít nekünk ebben az egészben. Erre egy tökéletes megoldás az xFLOWer, ami egy folyamat és dokumentumkezelő szoftver, aminek a használatával céged

  • hatékonyabb
  • pontosabb
  • gyorsabb és megbízhatóbb lesz, mint valaha!

Mielőtt azonban belekezdünk fontos leszögezni, hogy az xFLOWer csak akkor tud hatékony segítséget nyújtani, ha egy folyamatot az elejétől a végéig ezzel a szoftverrel kezelünk.

A leghatékonyabb ügyfélszolgálat története

Magyarország egyik távközlési szolgáltatójának az ügyfélszolgálata nem működött teljes hatékonysággal. Hosszas elemzések után rájöttek, hogy mindez azért lehetséges, mert a munkavállalók nem dolgoznak maximális erőbedobással.

Mit lehetett tenni? - bevezették az xFLOWer-t.

  1. Az xFLOWer bevezetése után, a bejelentő az automatával való azonosítás után azonnal egy ügyintézőhöz kerül, aki ekkora már minden információt lát az adott esetről az xFLOWernek köszönhetően. (a bejelentő neve, helyileg hol található, mi a hiba oka és így tovább).
  2. A pontos hibaok rögzítése után az xFLOWer minden esetben elindít egy hibakereső folyamatot.
  3. A hiba azonosítása után egy javítási folyamat is indul, aminek keretein belül megtörténik az időpont egyeztetés, kiosztják a feladatokat az munkatársaknak és az alvállalkozóknak.
  4. A megadott időben a hibaesetet elhárítják, majd a számlázás után lezárul a folyamat.
  5. A minőégbiztosítási,  megelőzési ---- hogy máskor ne legyen ugyanilyen

Ez alapján miért éri meg neked? Azért,

mert kitűnően lehet definiálni a munkatársak feladatait, amiket egyszerűen nyomon is lehet követni. Innentől kezdve a sumákolásnak vége, hiszen minden munkatárs minden egyes lépését nyomon lehet követni másodperc pontossággal, ami azt is jelenti, hogy több munkát akár kevesebb ember is képes hibátlanul elvégezni.

A leggyorsabb dokumentumkezelés

Az ország egyik legnagyobb levélforgalmát lebonyolító cégének élete minden egyes reggel azzal kezdődik, hogy beérkezik hozzájuk két, egyenként nyolc tonnás teherautó leveleket tartalmazó zsákokkal, amiket kisebb túlzással leborítanak az udvarra.

Az xFLOWer használata előtt a levelek szétválogatása egy 12 fős csapat 3 napos munkájába került. Az xFLOWer bevetése után két ember maradt a csapatból és legkésőbb aznap délre!! végeznek a szétválogatással, szkenneléssel és feladatkiosztással.

Mit jelent ez a számok nyelvén?

Az xFLOWer  használatával naponta 10 fő munkáját lehet megspórolni, akiknek napi négy munkaórájuk egy csettintéssel felszabadul. Egy hétre lebontva ez 10*4*5 óra, ami hetente 200 órát jelent, azaz évente ~10400 órát takaríthatsz meg! Gondold végig mennyivel előrébb tarthatnál, ha workflow szerint vezetnéd a céged!

Aggodalomra semmi ok! Soha sem késő változtatni, és a leghatékonyabb és leggyorsabb céggé válni a piacodon! Gyerünk, most már ne várj tovább! 

Köszönjük, hogy az értékes idődet cikkünk olvasására fordítottad! Tudtál róla, hogy elköltöztünk? 

Csekkold le az új oldalunkat, szeretni fogod!

businessandcafe.hu

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása