Business & Café

Miért állsz még mindig sorban a postán? (X)

09 jan 2018

A XXI. században elértük azt a szintet, amikor az emberek már utálnak a postán sorban állni és hatalmas macerának élik meg a papírszámlák postai úton való elküldését is. Van egy jóhírünk, ez ma már egyáltalán nem kötelező, ugyanis van rá egy tuti megoldásunk!1432b76268d31e10.gif

(A cikk megjelenését a Számlázz.hu támogatta)

2018-ban egy modern vállalkozónak nincs arra ideje, hogy hosszú órákat töltsön a postán sorban állással, a papírszámlák elkészítéséről már nem is beszélve, és még erre jönnek az ajánlott tértivevények kitöltésével és a borítékok címzésével eltöltendő hosszú hosszú percek is, ráadásul a nyomtató költségéről sem szabad elfeledkeznünk.

Hogyan lehetne ezt a bonyolult folyamatot sokkal egyszerűbbé tenni?

A Stygár Lászlóval készült Facebook Live után azonnal fület ütött nekünk egy nagyon hasznos szolgáltatás, amiről a Számlázz.hu alapítója mesélt nekünk. A dolog lényege annyi, hogy ha Számlázz.hu-t használsz, akkor nem kell többet a postára szaladgálnod, hiszen a Számlázz.hu új szolgáltatáscsomagjában van egy úgynevezett Postai szolgáltatás névre hallgató pont, amely keretein belül a Számlázz.hu “csapata” a papír alapú számláidat kinyomtatja, megcímezi hozzá a borítékot és postára is adja HELYETTED! Így tulajdonképpen a számla kiállítása közben azonnal el is intézheted a postára adást is.

És hogy is működik ez az egész a gyakorlatban?

Miközben kitöltöd a számládat, a „kérem a számla nyomtatását és postázását” négyzetet bepipálod. Ezután kapsz egy díjszabási tájékoztatót, „megcímzed a borítékot” a tájékoztató alatt, azaz begépeled azt, hogy kinek és hogy hová szeretnéd elküldeni a számlát, és már mehet is minden a maga útján. Ezáltal sokkal könnyebben és gyorsabban tudod a számláidat postai úton célba juttatni.

Egy napon belül már úton is lesz papír alapú számlád a címzettjéhez!

Miért éri meg neked is elkerülnöd a postát?

  • Mert visszamenőleg is ki tudsz postázni számlákat és díjbekérőket is
  • Mert minden postázás díjából a Számlázz.hu 10 ft-ot fák ültetésére ajánl fel
  • Mert rengeteg energiát és felesleges sorban állást tudsz ezzel megspórolni
  • Mert ezzel ismételten egy lépéssel közelebb kerültél a papírmentes és környezetbarát iroda kialakítása felé
  • Mert megszűnik a postán való értelmetlen várakozás.

Amennyiben TE sem szeretnél postára járni, látogass el a Számlázz.hu oldalára és nézd meg a különböző csomagjaikat! Tartozz TE is a Számlázz.hu-t használó 56 ezer innovatív vállalkozó közé! Hajrá!

Köszönjük, hogy az értékes idődet cikkünk olvasására fordítottad! Tudtál róla, hogy elköltöztünk? 

Csekkold le az új oldalunkat, szeretni fogod!

businessandcafe.hu

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása