Business & Café

Tegyél rendet a cégedben még januárban! Használj workflow alapú rendszert!

17 jan 2018

Január az új év és az új élet kezdete is egyben. Légy újító a vállalkozásod tekintetében is, és változtass időben! Kezdj el workflow rendszert használni még ma!drink-864958_1280.jpg

(A cikk megjelenését az xFLOWer-t forgalmazó Click On Hungary Kft. támogatta.)

Mielőtt azonban bármihez is hozzákezdünk meg kell határoznunk mi is valójában az a workflow rendszer.

Definíció szerint olyan informatikai megoldást jelent, amelyben lemodellezhetők, leképezhetők a vállalat üzleti folyamatai, adott esetben teljes működése is. Az xFLOWer termékcsaládja is egy workflow alapú rendszer, lássuk mind a három különböző típusát!

Az xFLOWer Cloud, Platform és Enterprise Edition az xFLOWernek, mint terméknek három különböző variánsa. A lényege mindegyiknek ugyanaz, van egy workflow rendszer, amiben folyamatokat lehet definiálni. Ezt mindhárom termék tudja, a különbség a részletekben rejlik.

Na, de miért is van szükséged arra, hogy a folyamataidat pontosan definiáld?

Egy mondatban összefoglalva azért, mert ha nem tervezed meg egész pontosan a folyamataidat, akkor bizony könnyedén belefulladhatsz a munkába, hiszen nem tudod, hogy mikor mit kellene elkészítened, így bizony folyamatosan csak magad után fogsz rohanni, amiből kapkodás lesz, a kapkodásból pedig hibák tömkelege.

  • Az xFLOWer Cloud esetében a felhasználó egy workflow alapú rendszert kap, ami a böngészőből azonnal elérhető a hozzá kapcsolódó adatbázissal, dokumentumszerverrel és mindennel, amit egy havidíjas alapú szolgáltatásban megkaphatsz. Legnagyobb előnye, hogy néhány nap alatt éles rendszer állítható fel.
  • Az Enterprise Edition ezzel szemben más típusú működést tesz lehetővé. A nagyvállalatok inkább ezt a megoldást kedvelik, hiszen ők nem feltétlen szeretnek felhő alapú rendszerben dolgozni, nekik szükségük van egy szervergépre is, amin tárolni tudják az adataikat. Ebben az esetben szintén az xFLOWer adja a workflowt, amiben folyamatokat lehet definiálni, tehát mindent tud, amit a Cloud is, viszont szükséges hozzá egy szervergép, amit üzemeltetni és karbantartani is kell, így sokkal macerásabb, mint a Cloud, a karbantartási és fenntartási költségről nem is beszélve.
  • A Platform pedig egy olyan rendszer, ahol saját magad tudsz létrehozni különböző alkalmazásokat, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy olyan testreszabott folyamatot tudsz létrehozni, aminek különböző kezelőfelületei lesznek, és további alkalmazásokat is csatlakoztathatsz hozzá.

Mindent összefoglalva érdemes megjegyezni, hogy a piac a Cloud szolgáltatáscsomagra nyitottabb a leginkább, ami nem is csoda, hiszen ha a fejlődés mértékét figyeljük, akkor a következő 10 év arról fog szólni, hogy majdnem az összes IT rendszer át fog költözni különböző felhőkbe.

Neked melyik típusú xFLOWer tetszett a legjobban? Nézd meg az ajánlatokat az xFLOWer weboldalán és válaszd ki a hozzád legjobban illő szolgáltatást!

Köszönjük, hogy az értékes idődet cikkünk olvasására fordítottad! Tudtál róla, hogy elköltöztünk? 

Csekkold le az új oldalunkat, szeretni fogod!

businessandcafe.hu

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása