Business & Café

Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show 2016

17 már 2016

Ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS)! A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2016. március 18-20. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén újra exkluzív látványosságokkal és izgalmas programokkal tölti meg a teljes Hungexpót.

_mg_4246.jpg

Több, mint 100.000 m2-es területen, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményt kínál az immáron tíz, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó, mely változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható!

RENGETEG ÉLMÉNY EGY HELYEN, EGY BELÉPŐJEGY ÁRÁÉRT!!

  • NYERJ AUTÓT VAGY GYÉMÁNTOT A BELÉPŐDDEL! – fődíjunk egy gyönyörű, átépített BMW Z4 Roadster, valamint egy FEIL gyémántgyűrű!
  • Carstyling.hu Tuning Show 2016 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
  • Budapest Motor Fesztivál - hazánk legnagyobb motoros kiállítása
  • GYMKHANA Országos Bajnokság – Exkluzív szezonkezdő verseny!
  • EMAT 2016 - Épített Motorok és Autók Találkozója
    • Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
    • Devil's Motor Show - Magyar Motorépítő Bajnokság
  • Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye!
  • Magyarok a járműgyártás történetében - exkluzív járműtörténeti kiállítás
  • Auto-Motor Classic Show - restaurált / átépített klasszikus és amerikai autók
  • Autómárkák, importőrök kiállítása - szalonautók, koncepciók, versenyautók
  • Carstyling.hu tuning találkozó és kiállítás - több száz hazai magánépítő és klub bemutatkozása

amts_0073.jpg

A tíz rendezvény a Hungexpo hét csarnokában valamint majdnem teljes kültéri területén zajlik, melyen a kiállítás három napja alatt több, mint 2.500 kiállított jármű lesz megtekinthető. Hatalmas show mellett, a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra! Ha mindez nem lenne elég, a látogatók között még egy átépített sportautót, valamint egy FEIL gyémántgyűrűt is kisorsolnak.

A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család minden tagja számára!

Hogy pontosan milyen programok és látnivalók várhatók, a rendezvény weboldalán megtekinthető, a továbbiakban pedig érdemes követni a www.amts.hu híreit, hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé!

Ne feledd tehát: több, mint 100.000 négyzetméteren, itthon eddig soha nem látott autó- és motorcsodákkal és rengeteg exkluzív érdekességgel vár szeretettel Téged, és minden autó- és motorimádót március 18-20. között Budapesten, a Hungexpo területén, az idei Autó, Motor és Tuning Show!

További információk: www.amts.humoremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása