Business & Café

A 3 leggyakoribb irodai kávéprobléma

06 máj 2016

A kávé az üzleti élet egyik központi kérdése. Mindenkinek fontos ügy, vagy azért mert az ember szereti, vagy azért mert a munkatársak agyhalottak nélküle. Mutatjuk a leggyakoribb bajokat, és a megoldást! w94a0839_1.jpg

1. Akik isszák, de nem szeretik w94a0082_1.jpg

Sokan csak azért isznak kávét mert élénkebbek lesznek tőle, bár állításuk szerint nem szeretik. Nos ebben az esetben az első teendő, valamilyen jó kávé után nézni. A legtöbb ember gyakorlatilag semmit nem tud a kávéról, és sok, nagy kávés is, élete végéig nem jut hozzá egy normális kávéhoz sem.

A másik kérdés ilyen esetekben a minőség kérdése. Ha vacak porkávék, tejporral felhúzott rettenetek és ehhez hasonlók fogyasztására vagy kárhoztatva, egészen természetes, hogy utálod a kávét. Minőségi kávét inni azért is jobb döntés, mert a tisztességes kávéból nem kell meginni egy litert, másrészt a vacak kávékban egy csomó olyan anyag is van, ami nem élénkít, csak árt neked.

2. Ha még mindig nem szereted, de a munkatársaid vagy partnereid igen w94a0168_1.jpg

Van aki egyszerűen nem szereti a kávét és kész. Ez nem gond, de általában nem oldja meg a: "milyen kávét tartsunk az irodában?" kérdését. A partnereket kávéval kínálni alapvető udvariasság, és hát a munkatársak lankadatlan tempóját is biztosítani kell valahogyan. 

A piacon több megoldás is létezik erre a problémára: rendelj kávét, és kapsz cserébe kávégépet alapon. Na jó, de honnan tudjam mennyi kávé fogy el az irodában, ha egyszer nem kávézom? Találtunk a neten egy ügyes kalkulátort, amivel jól meg lehet tippelni, mire is lesz szükséged.

Ebben az esetben ha naponta legalább 3 kávé elpattan az irodádban, már kapsz ingyen kávégépet, javítást és szállítást is. 

3. Ha szereted, de nem tudod mi a jó w94a9796_1.jpg

Egyszerű a megoldás! Tapasztalatra van szükséged. A legjobb amit tehetsz (persze ha tényleg szereted a kávét) hogy végigkóstolod az összes fajtát. Indulj el a legegyszerűbb eszpresszótól (természetesen tej és cukor nélkül!) és haladj az olyan összetettebb tejes, alkoholos vagy csak simán trükkös kávéitalok felé, mint a cappucino, az espresso coretto, vagy a kávékoktélok.

A 10 legnépszerűbbet már meg is írtuk, még csak keresned sem kell!

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása