Business & Café

Ez mindennek a teteje - 5 ok, amikor érdemes behúzni a rolót

20 máj 2016

A medence tető nélkül, olyan, mint a Barney Stinson öltöny nélkül. Mostantól a szolár lamella lesz a kedvenc új szavunk. A stílus, elegancia és funkcionális bravúr szinonimája a Rollotop©. Íme, 5 ok, ami tettre sarkall.

slider5.jpg

A teljes lefedettség a medencék világában is elvárható. A rolós takarások nemcsak gazdaságossá és biztonságossá teszik medencénk üzemeltetését, de egy gombnyomással teljesen eltűnnek szem elől.. A hűsítő medence már önmagában pazar látványt nyújt és egy jót csobbanni, napi pár hosszt leúszni, vagy csak a lábunkat lógatni benne megfizethetetlen élmény. Lehet közösségi vagy privát, bohém vagy letisztult. Egy biztos, hogy jól megválasztott kiegészítőkkel felszerelve nyújtja csak a mindenkit megillető luxus élményét.

1. Fordítsuk másra az energiát

Vannak olyan egyértelmű dolgok, amik addig eszünkbe sem jutnak, amíg a hiányát nem érezzük. Otthonunk is elképzelhetetlen nyílászárók nélkül. Ebben a szürreális helyzetben látjuk lelki szemeink előtt a rezsiszámlát? A víz fűtésére, páraelszívásra fordított energia, a friss víz- és vegyszer-utántöltés mennyiségének csökkentésével a medence üzemeltetésének akár hetven százaléka is megtakarítható a rolós medencefedéssel, legyen szó beltéri vagy kültéri medencéről.

2. Kényelmes és biztonságos

Minél egyszerűbb egy szerkezeti megoldás, annál átláthatóbb és gyorsabb is kezelni. A rolós takarás számos előnye közül az egyik, hogy az automata motoros csévélésnek köszönhetően egyetlen gombnyomással lefedhető a használaton kívüli medence. Ami még ennél is fontosabb, hogy megfelelő kialakítás esetén a takarás biztonságot nyújt gyermekeink és házi kedvenceink vízbeesése ellen is.

3. Hosszabb fürdési szezon naperővel

Ki ne szeretné szinte egész évben élvezni a fürdőzés lélekemelő élményét? A szolár lamella új dimenziót nyit az időszámításban. A vízen úszó napkollektorként működő szolár lamellák segítségével a nyár májustól októberig tarthat! A speciális felülettel a medence vízhőmérséklete 6-8 ⁰C fokkal is megemelhető. A medence fűtése ezzel az egyszerű, de nagyszerű környezetkímélő innovációval megoldható. Nem csupán a zöld lábnyomunk lesz nagyobb, hanem a megtakarításunk is.

4. Tartós és ellenálló

Megfelelő használat esetén akár 10-15 évre csinálunk magunknak jó üzletet, gondtalan pillanatokat és ruházunk be egy esztétikus megoldásra, ha a rolós fedést választjuk. A közismert fóliatakarókhoz képest lényegesen tovább ellenáll a klór és az UV sugárzás hatásának. Profi és praktikus befektetés, ami hosszútávra kiválóan látja el multifunkcionális feladatát.

5. Már több 10.000 m2 vízfelület védelméről

gondoskodik

Érdemes ellátogatni a Rollotop© medencefedés típusokat bemutató honlapjára, ahol ötletet meríthetünk számos referenciamunkából és online katalógusból, hogy megtervezhessük saját medencénk lefedését. A Rollotop© gyártása és telepítése immár 17 éves fejlesztés eredménye, ami itthon és Európa számos országában több 10.000 m2 vízfelület védelméről gondoskodik a legmagasabb műszaki és esztétikai igényeknek megfelelően.

Okos döntés már meglévő medencék, vagy még tervezés alatt állók esetén a Rollotop© automata rolóival számolni.moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása