Business & Café

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk - beszámoló a második közönségtalálkozónkról

05 jún 2016

Csütörtökön újabb közönségtalálkozón láttuk vendégül olvasóinkat. A téma ezúttal a kaland volt: dunai hajókázás, pezsgő és az esti Budapest látványa biztosították a felejthetetlen élményt.
jag_6731.jpg

1. Mindenki a fedélzetre!

jag_6715.jpg

Szerencsénkre nem csak, hogy azonos érdeklődésű, de elképesztően jófej emberek érkeztek a rendezvényünkre, hogy részesei legyenek a legújabb kalandunknak.

2. A hajók

jag_6721.jpg

A hajózás luxusát a Dunarama vízi limuzinjai biztosították, amikből mindjárt kettőt is elkötöttünk. Kívül csillogó mahagóni, belül puha bőrülések biztosítják a kellemes látványt, és a kényelmes utazást. A profi és kedves személyzet igazi vízi műsorral kedveskedett nekünk. Volt benne kellemes andalgás, őrült száguldás, némi trükközés, és vagány cikázás is.

3. A pezsgő

jag_6725.jpg

Vendégeinket a Kreinbacher pincészet Extra Dry pezsgőjével vártuk. A Somló hegyén termett fürtökből készült (85% furmint, 15% chardonnay, 18-22 hónapig érlelve!) palackos erjesztésű nedű tökéletes választásnak bizonyult egy elegáns hangulatú dunai kalandhoz.

4. Magával ragadó élmény

jag_6740.jpg

A hangulati elemek önmagukban is értékesek, de a szervező legfontosabb feladata, hogy élménnyé hangolja össze a meghívottak számára a rendelkezésre álló eszközöket. Vendégeink elmondása alapján nagyon jól sikerült rendezvényen vagyunk túl, mindenki nagyon jól érezte magát.

5. Az eredmény: új barátságok

jag_6770.jpg

Igazán nagy öröm volt a számunkra, hogy ennyi remek emberrel szórakozhattunk, és mi is lehetne szebb és még keményebb további munkára sarkalló eredménye egy ilyen estének, mint a létrejövő új emberi kapcsolatok! 

moremoremore.png

facebook_icon02.png Business & Café - Facebookon is. Köszönjük kedvelésed!

www.facebook.com/businessandcafe

süti beállítások módosítása