Business & Café

A BMW-k fehér szmokingja? AC Schnitzer 520d

27 sze 2016

Autótuning. Sokaknak egyből negatív sztereotípiák jutnak eszükbe a szó hallatán. Egy délután viszont egy AC Schnitzer BMW-vel ráébresztett, a jó tuning olyan, mint egy elegáns öltöny. Nem életbevágó a megléte, de azért elképesztően kellemes érzés!

dsc_0957.jpg

Legújabb autótesztünkben a Premium Car Design-nak köszönhetően egy BMW AC Schnitzer ACS5 520D F10-est volt szerencsénk vezetni a Marina-parton. És, hogy mennyire volt király, vagy mire jó ez az egész? 

1. Mi ez az egész?

Egy sikeres üzletember státusz mércéje egy jól megválasztott karóra mellett az autó, amivel érkezik. A három fő német presztízs márka tökéletesen alkalmas arra, hogy megfelelő körökben kifejezzük vele személyiségünket.

A Mercedes az elegancia, az Audi a precizitás, a BMW pedig a dinamizmus mutatója.

Az autó mint értéktárgy, az egyediséget is szimbolizálja, de mit tehetünk, ha egy drága, de népszerű modellt választunk magunknak?

dsc_0999.jpg

Nagy valószínűséggel sok hasonlóval fogunk találkozni a forgalomban. Egy újonnan vásárolt gépjárműnél kérhetünk egy gyári egyedileg épített modellt (a bmw-nél ez az individual kivitel) vagy felkereshetünk egy tuningcéget akik arra specializáltálódtak, hogy még tovább fokozzák azt az élvezetet amit a drágán megszerzett kincsünk nyújthat.

Régen ez garancia vesztéssel járt, de most már elérhetők olyan csomagok a piacon, amivel ennek a veszélye már nem fenyeget.

A BMW márkára specializálódott AC Schnitzer az egyik legismertebb brand a szakmában, szinte minden modellhez a kiadásuk pillanatában már kínálnak különböző light tuning csomagokat, melyekben általában spoiler szett, egyedi felnik, futómű ültetés és motorvezérlő elektronika átprogramozásával nyert plusz lóerők vannak.

Ha nem cél a közlekedési szabályok krónikus áthágása egy 520d ideális választás lehet, mivel a másik két gyártó stílusából is hordoz magában egy keveset.

2. Röviden az AC SCHNITZER tuningról

Az AC Schnitzer a világ legismertebb és legkeresettebb BMW tuning márkája, 25 éve foglalkozik menő autók még menőbbé építésével.

Az aacheni székhelyű márka az összes BMW-hez kifejlesztette átfogó tuning programját. Ebbe beletartoznak a külső optikai átalakítások, a belső tér extra dekorálása, és a motor teljesítményének növelése, a kipufogók felspécizése, futómű tuning és az egyedi formájú felnik is.

Egy a versenypályákról származó technológia válik elérhetőve az utcai autókba, miközben azok mindennapos felhasználhatósági értékei nem csorbulnak.

Az AC Schnitzer semmivel sem összetéveszthető stílusjegyei, designja sportos karaktert ad minden egyes BMW-nek, úgy, hogy felerősíti az eredeti márkajegyeket, márkaértékeket.

3. AC SCHNITZER ACS5 (BMW 520D F10)

dsc_0985.jpg

    És, hogy egészen pontosan mitől más ez az autó, mint a hasonló társai? Mit jelent egy teljes AC Schnitzer tuning? 
  • AC Schnitzer első lökhárító toldat Carbon borítással
  • AC Schnitzer króm lökhárítórács
  • AC Schnitzer hátsó diffuzor Carbon betéttel
  • AC Schnitzer oldalküszöb toldatok "Chrom-Line" változat
  • AC Schnitzer hátsó spoiler
  • AC Schnitzer tető spoiler
  • AC Schnitzer Type V kovácsolt alufelnik (Elöl: 9x20", Hátul 10x20")
  • AC Schnitzer nyomtávszélesítő-, kerékőr, kerékjavító készlet
  • AC Schnitzer garanciális motortuning (184-ről 218 LE/ 380 NM-ről 455 NM)
  • AC Schnitzer komplett dupla végdobos kipufogórendszer
  • AC Schnitzer velour lábszőnyegek
  • AC Schnitzer alumínium pedálok és lábtartó

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása