Business & Café

Mit hagyott a Mikulás a Business & Café cipőiben?

06 dec 2016

Bátran állíthatjuk, jó fiúk voltunk - így a jutalom sem maradt el, amivel egészen új időszak kezdődik - a kávézás békés luxusáé.

espresso_al_banco_low.jpg

Mivel valószínűleg nem gyermekek olvassák elsősorban az oldalt el is engedhetjük a természetfölötti tényezőt. A kávégépeket és a kapszulát a Mikulás hozta, de a futárszolgálat papírjain az Espresso Shop csapata szerepel a Télapó lelkes segítőiként. Lássuk mit is tartalmazott a rejtélyes csomag!

1. Kávé

Egy kávégép kávé nélkül, olyan mint egy fegyver lőszer nélkül - gyakorlatilag használhatatlan. Szerencsére az ajándékozó bölcsessége kiterjedt erre a gondolatkörre is, a gépekkel együtt egy halom kávét is birtokba vehettünk.

a_7006cremacolore.jpg

Kétféle kávénak is örülhettünk. Az egyik típus, a már jól ismert Illy Iperespresso kapszula volt. Erről annyit érdemes tudni, hogy 100% Arabica kávéval töltik. A blended típusúakat 9 nemes Arabica kávéból álltják össze az Illy mesterei a tökéletes ízélmény érdekében. Vastag krema, hibátlan aroma, igazi kávéházi élmény - gombnyomásra! A hagyományos ízek mellett, egzotikus monoarabica válogatások is érkeztek, amik egy adott kávétermelő régió legjobb farmjairól érkeznek. Gasztroélményre vágynál a napsugaras Costa Ricáról, de csak pár perced van? Akkor a monoarabica válogatásokat neked találták ki!

Ami viszont még ránk is az újdonság erejével hatott - az az Illy filterkávés kapszulája volt. Igazi kávérajongó vagy, de valahogy még nem éreztél rá az eszpresszó varázsára? Semmi gond, Triesztben (az Illy főhadiszálláson) gondoltak rád. A filter kapszulák célzottan a hosszú kávé rajongóinak készülnek. A mennyiség a régi, az aroma és az ízélmény viszont hibátlan, új távlatok a hosszú kávék világában!

2. Francis Francis X9 Iper kapszulás kávéfőzőgép

illy_x9_ambientata_def_1.jpg

A neve egy kicsit bonyolultan hangzik, pedig egy barátságos kis gépről van szó. Klasszikus Illy minőség, dizájnos fémborítású külsővel. Ahogy próbálgattuk a gépeket merült fel a gondolat - ez már nem is kávégép, sokkal inkább egy irodai dísztárgy!

Karcsú, elegáns, érezhetően minőségi anyagokból összeállított kis gép. A kávészünet bearanyozója lehet. Hardcore kávérajongóknak tökéletes. Gyors, könnyen kezelhető, hibátlanul főzi kedvenceinket a jó öreg espressót és ristrettót. Mi kellhet még?

3. Francis Francis Y5 MILK Iper és filter kapszulás kávéfőzőgép

y5_milk_eec_4_beverages_a.jpg

Még bonyolultabb név, ami valóban egy összetettebb gépet jelöl. Az Y5, hogy csak röviden, mintegy becenevén emlegessük nem is csak egy egyszerű kávégép, sokkal inkább egy mobil kávéház, és barista egy személyben. Ahogy a nevéből sejthető, itt a tejes kávéitalok kedvelői is bekapcsolódhatnak a közös örömbe. 

A hibátlan espresso és ristretto mellett az Y5 speciális tejadagolójának köszönhetően képes cappuccinót és latte macchiatót is készíteni a műértő közönségnek. Emellett pedig a korábban említett filterkávé kapszula segítségvel a hosszú kávé rajongói sem maradnak hoppon, újból csak egy gombnyomás, és már készül is a tökéletes americano.

Köszönjük szépen a Mikulásnak és az Espresso Shopnak a kellemes, élénk telet!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása