Business & Café

50 tanács a vállalkozásod új dimenzióba röpítéséhez!

13 dec 2016

Egy áttekinthető infografikán összeszedtünk 50 azonnal alkalmazható módszert, amivel fénysebességre kapcsolhatod a céged fejlődését!

50_tanacs_cover.jpg

Mindig van hova fejlődni. Szüntelenül keresni kell azokat az eszközöket, módszereket, amelyek előrébb vihetik küldetésünket. 

Itt nem csak a javuló ügyfélszolgálatról, vagy a közösségi médiában való jelenlét fellendítéséről van szó. Lássunk egy nagy képet arról, melyek a kiemelkedő feladatok egy vállalkozás életében, még akkor is, ha némelyiket már ismertük.

50-ways-to-boost-your-brand-2-.jpg

A jó tanács, és a hasznos tanács mindig szívesen látott portéka. Mi viszont nem csak a cikk kedvéért gyűjtöttük össze nektek ezt a sok jó ötletet. Alapvetően egy videóhoz gyűjtöttünk ötleteket - a videó azonban egy tartalmában korlátozott műfaj. 50 tippünk volt, ebből 14-et részletesen is kifejtünk egy kedves olvasónk kérésére. Fűt a kíváncsiság, hogy mik lehetnek ezek az értékes részletek?

Újabb olvasói levél, újabb Business for Me! Fruzsi majdnem becsukhatta a boltot - a cég stagnált, és jött egy rivális - de semmi gond, megjött a Business & Café!

Utánam Olvasó!

Kövess minket a közösségi médiában is!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása