Business & Café

Vállalkozás. Egy megvalósult álom?

18 okt 2017

Van egy srác, aki megvalósult álmokra építette a saját álma megvalósítását. Az ötlet jó, de ami még izgalmasabb, működik is! Live adásunkban minden kérdésre válaszolt!gere_tamas.jpg

Gere Tamás ugyanúgy indult, mint a legtöbb korunkbeli, vagy akár én. Nagy álmok, egyetem, meló, aztán az érzés, hogy ennek az egésznek semmi köze sincs ahhoz, amit az elején megálmodott.

A csoda a folytatásban rejlik: fogta magát és vállalkozó lett, belevágott a saját élete felépítésébe! 

A sztori ez egyetemen kezdődött. Tomi elszántan kutatta a GPS technikák navigáción túli gyakorlati alkalmazhatóságát. Először az egyetemen, aztán saját vállalkozás keretein belül. A mikrobiznisz jól alakult, de jött egy új sugallat. Hogyan lehetne önjáró bizniszeket építeni, és ezzel együtt a szenvedélyének is hódolni? A válasz a marketingfolyamatok automatizálásában rejlő lehetőség volt!

GPS, online marketing, és egy szokatlan harmadik elem: a repülés!

Megvalósult pilóta álmok

Tomi a szenvedélyére is épített egy bizniszt, a repülésre. Létrehozta a saját képzési rendszerét, oktató anyagokat, egy értékesítési tölcsért.

2016 április elején jelent meg a könyv, ebből mostanáig közel 1000 példány fogyott.

A visszajelzések a kezdetektől fog szuperek voltak. Volt olyan, aki

  • a könyv segítségével átlendült a holtponton
  • elkezdett más munkát keresni, de olyan is
  • akinek "csak" megváltoztatta az életét.

Nagy büszkeséggel tölt el ez az egész, mert rengetegen elkezdtek tenni annak érdekében, hogy elkezdjék megvalósítani pilóta álmaikat.

A könyvön túl

És a könyvön túl milyen sikerekről lehet még beszámolni?

Személyes sikeremnek is tekintem, hogy 320 darab könyv kelt el a megjelenést követő első két hétben. Ez a bevezetési kampány leforgása alatt egymillió forint bevételt jelentett. Ezután annyira fellelkesültem, hogy május közepén felmondtam a munkahelyemen és azóta már csak a saját vállalkozásomnak élek.

A legnagyobb érték: a tudás

Ameddig ezt a rendszert építette, addig megszerzett egy olyan értékes tudást, amit már szolgáltatásként is tud értékesíteni. És hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Hogyan kell automatizálni a digitális marketinget? Hogyan kell értékesítési tölcsért építeni? Hogyan valósítsd meg TE is az álmaidat? 

MINDENT elmesélt tegnap este a Facebook live adásunkban, csekkold te is, hogy még véletlen se maradj le!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása