Business & Café

Billionaire november - készen állsz a milliárdos kalandra?

13 nov 2017

Életutak, milliárdok! Készülj, mert a november neked is meghozhatja a milliárdokat!dsc_0005.JPG

Patrikkal eldöntöttük, hogy a Business and Café-val mi leszünk

  • a legkonkrétabbak 
  • a legizgalmasabbak
  • a legjobbak.

A Business For Me első évada is nagyon sikeres volt, ahol a Ti kérdéseiteket válaszoltuk meg videós formátumban, de arra gondoltunk, hogy lehet ezt még fejleszteni, éppen ezért arra jutottunk, hogy a második évadban nem mi, hanem olyan cégvezetők fogják a kérdéseiteket megválaszolni, akiknek cégeik elérték az egy milliárd forintos árbevételt.

A második évad nulladik epizódjában, levontuk az első évad összes tanulságát, amit nem árt lecsekkolni, mielőtt beleugrunk a milliárdok történeteibe!

De, hogy ne csak a levegőbe beszéljünk, az első részt már le is forgattuk nektek Csehlán Dániellel, a BC Logistic tulajdonosával arról, hogyan épített fel egy közel két milliárdos árbevételű céget!

De itt még közel sincs vége, hiszen vendégünk lesz még

  • november 14-én, kedden a Component Kft. tulajdonosa és
  • november 21-én, szintén kedden a Mapei Kft. ügyvezetője is!

Szóval további 12 milliárd érvünk van arra, hogy kövesd a Business for Me második évadának epizódjait a Facebook-on! Ha bármilyen kérdésed merült fel, akkor írj nekünk és mi a legérdekesebbeket élő adásban fogjuk megkérdezni!

Tarts velünk a billionaire novemberben, és légy eszméletlenül sikeres! (Aki lemarad az kimarad!) Találkozunk a Facebook élő adásokban!

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása