Business & Café

Ki irányít téged? Te a vállalkozásodat, vagy ő téged?

14 nov 2017

Szeretnéd vállalkozásod egy magasabb szintre emelni? A legnagyobbaktól tanulnál? Szívesen megtanulnád mi az a workflow, vagy mi az a vállalatirányítási rendszer? Akkor november 23 a TE napod lesz!ki_iranyit_kit_1.png

Minden vállalkozás vezetésében nagyon fontos, hogy folyamatosan tisztában legyünk a trendekkel, és haladjunk a saját piacunk korával. A tanulás sosem szégyen, sőt szexi, főleg akkor, ha saját magadat és a vállalkozásodat szeretnéd jobbá tenni.

Ráadásul mindezt ingyenesen!

Pontosan e miatt is november 23 a TE napod lesz, hiszen Győrben egy professzionális előadásra invitálunk téged, ahol ellesheted, hogyan lehet digitális eszközök segítségével irányítani a vállalkozásodat. Sőt, még az aktuális pályázati lehetőségekről is tájékoztatunk, (semmi elmélet, semmi zsargon, csak gyakorlati tudás!) hogy megtudd, milyen támogatást igényelhetsz vállalkozásod informatikai fejlesztésére!

A szervezők úgy válogatták össze az előadókat, hogy minden egyes magyar KKV számára megfelelő mennyiségű és minőségű információval szolgáljanak. Többek között szó lesz arról,

  • hogyan teheted eredményesebbé üzleti folyamataidat
  • miért éri meg neked is vállalatirányítási rendszereket használnod
  • hogy mit jelent pontosan a folyamatautomatizálás
  • miért éri meg neked is workflow rendszert alkalmaznod.

Az előadók között ott lesz az a Szederkényi Zsolt is, akivel már mi is készítettünk egy interjút, amiben elmondta, hogyan segítheti vállalkozásunkat a workflow rendszerben való gondolkodás, valamint beavatott minket az xFLOWer folyamat és dokumentumkezelő szoftver előnyeibe is.

Mire vársz még? Jelentkezz most, és nyerd meg az 1 napos vállalatfejlesztés tanácsadást! Ha a Zsolttal készült interjú után megtetszett az xFLOWer és szeretnéd kipróbálni, akkor igényelj egy demot és legyen tiéd a folyamatoptimalizálás összes előnye!

Regisztrálj és gyere el Te is november 23-án Győrbe!

vallalatszervezes-digitalis-eszkozokkel-600x218.jpg

Kövess minket a közösségi médiában is!

Egy kattintás most milliókat érhet!

ending_fb_2.png

ending_insta_2.png

ending_yt_2.png

süti beállítások módosítása